Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πόσο αναίσθητος και χονδρόπετσος πρέπει να είσαι για να προπαγανδίζεις τους βάρβαρους εισβολείς της Κύπρου από δημόσια συχνότητα στην Ελλάδα;

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 Ελλάδος για την προβολή της Τουρκικής δημιουργίας σαπουνόπερα ΕΖΕΛ, η οποία γυρίστηκε στα κατεχόμενα μέρη της Κύπρου μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε Τουρκική ενέργεια η οποία συνδέεται με τα κατεχόμενα, επιδιώκει την αποδοχή και αναβάθμιση του παράνομου Καθεστώτος, με τελική επιδίωξή της την αναγνώριση του ως νόμιμης ξεχωριστής οντότητας και αυτό ισχύει ακόμη και τηλεοπτικές παραγωγές. Η ενέργεια αυτή του ΑΝΤ1 Ελλάδος συνιστά πισώπλατη μαχαιριά στον αντικατοχικό μας αγώνα τη στιγμή που κλιμακώνονται πάνω μας οι πιέσεις να υποταχθούμε στην κατοχή και να νομιμοποιήσουμε τα κατοχικά δεδομένα.

Προβάλλεται για ψυχαγωγία μια παραγωγή η οποία εξελίσσεται πάνω στην κατεχόμενη και αιματοβαμμένη γη μας, η οποία σκεπάζει νεκρούς και αγνοούμενους μας Κύπριους και Ελλαδίτες, πεταμένους σε μαζικούς τάφους...

Η ατιμωρησία οδηγεί στην τελευταία πράξη του δράματος

Όλα όσα ειπώθηκαν αυτές τις μέρες – και ειδικά χθες και προχθές – σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο και τις επιλογές, αποφάσεις, προβληματισμούς, παλινδρομήσεις, παλινωδίες, κολοτούμπες, ψυχοπροβλήματα, αποπομπές, διαγραφές, ανεξαρτητοποιήσεις, ενστάσεις, δεν είναι απλώς ανοησίες. 

Είναι επικίνδυνες ανοησίες. Αποτελούν την απόδειξη ότι το πολιτικό μας σύστημα, που ευθύνεται απόλυτα για το σημερινό χάλι και την υποδούλωση της Ελλάδας, λαμβάνει μέρος στην τελευταία πράξη του δράματος, που είναι ο εμφύλιος σπαραγμός.

Όλα όσα ειπώθηκαν από τους εκπροσώπους του έθνους αυτές τις μέρες – και τα οποία ουδεμία σχέση έχουν με την πολιτική (που είναι η τέχνη του προβλέπειν) και την άσκησή της – αποτελούν επίσης την απόδειξη ότι το πολιτικό μας σύστημα σκόπιμα δεν θέλει να δει τα πραγματικά αίτια αυτής της τραγωδίας.....

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ...



Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΛΕΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ!!Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!!ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!!ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!!ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!!ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!!ΕΝΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!ΤΩΡΑ!!ΑΠΑΝΤΕΣ!!ΟΣΟΙΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΞΕΚΙΝΗΣΕ!! ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ!!ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!

ΕΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΡΑ ! ! ! ! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


Λέτε το ΝΑΙ τώρα, αλλα οταν θα σας πάρει ο κόσμος στο κατόπι θα φωνάζετε "Οχι, όχι!


ΖΩΝΤΑΝΑ απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Όλοι στην πλατεία Συντάγματος. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Βουλή ετοιμάζεται να ψηφίσει σήμερα για το Μεσοπρόθεσμο, ενώ πλήθη κόσμου κατευθύνονται προς την Βουλή, παρά τα μπλόκα της αστυνομίας.
Οι «Αγανακτισμένοι»  έχουν προγραμματίσει περικύκλωση της Βουλής σε τρία σημεία: Ευαγγελισμός, Καλλιμάρμαρο και Αμαλίας.
Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ στην πλατεία επικρατεί ηρεμία μετά τις πολύωρες συγκρούσεις νεαρών και αστυνομικών το βράδυ της Τρίτης.
Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Ένταση και ρίψη χημικών το πρωϊ  στο ύψος του Χίλτον.,.....

Δεν διάβασαν το Μνημόνιο, ήξεις αφήξεις για το Μεσοπρόθεσμο

Μέχρι τώρα δεν ήξεραν τι ψήφιζαν. Τώρα δεν ξέρουν για… τι ψηφίζουν. Για να αποφευχθεί η χρεοκοπία ή για να… οργανωθεί καλύτερα;

Μέσα σ’ ένα κλίμα γενικευμένης τρομοκρατίας, με επεισόδια που κατέστρεψαν το κέντρο της Αθήνας, που για άλλη μια φορά θυμίζει σήμερα βομβαρδισμένη πόλη, με αντεγκλήσεις και εσωκομματικά χτυπήματα στην Επιτροπή Οικονομικών και στην Ολομέλεια, με τις δηλώσεις Πάγκαλου περί τανκς να επιτυγχάνουν τον αποπροσανατολιστικό σκοπό τους – μια παγίδα μέσα στην οποία ξανάπεσαν μια χαρά όλοι – και με τους δανειστές μας να φάσκουν και να αντιφάσκουν περί του περίφημου «Σχεδίου Β», η πολιτική σκέψη και πρόβλεψη έχει πλήρως παραχωρήσει τη θέση της στο θυμικό και στον φόβο.....

Γνώθι σ' αυτόν


Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜ”Ε”. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
  • ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΣΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ!
  • ΕΤΑΙΡΟΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΑΛΕΞΙΟΥ!.....

ΖΩΝΤΑΝΑ απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ stopcartel TV-GR


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

«Καληνύχτα Ήλιε ....του ΠΑΣΟΚ»

Την απαγόρευση χρήσης του έργου του πατέρα της, Μάνου Λοϊζου ανακοινώνει με επιστολή της στην κυβέρνηση η κόρη του μουσικοσυνθέτη. Διαβάστε όλη την επιστολή της Μυρσίνης Λοϊζου.


Με την συμβολική - όπως η ίδια την σχολιάζει- αυτή κίνηση θέλει να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν μέρος του λαού και πως οι αξίες του δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύει και θέλει να πει το «Καλημέρα Ήλιε» καθώς επέβαλλαν έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής και δημιούργησαν σκλάβους.
Αναλυτικά, η επιστολή:

Αθήνα 27/6/2011


ΑΠΟ: Μυρσίνη Λοΐζου
ΠΡΟΣ: Τον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτή Επιστολή στον Πρωθυπουργό, και την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ
"Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ...

Oλοι στους δρόμους.... ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΤ.

 Η κοινωνική αγανάκτηση έχει φτάσει στο zenith και το…. κοινό συναίσθημα όλου του Ελληνικού λαού θα δίνει ραντεβού του στο Σύνταγμα.

Μαζί τους όμως θα είναι και το κράτος της αστυνόμευσης, με όλα τα comfort. Δακρυγόνα, ασφυξιογόνα κλπ.

Το άρθρο περιλαμβάνει μια σειρά από οδηγίες επιβίωσης στον Χημικό Πόλεμο των ΜΑΤ κατά των Ελλήνων Πολιτών.

Tο πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε σε περίπτωση έκθεσης σε χημικά είναι ότι δεν πρόκειται για το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί. Ο φόβος που συνδέεται με αυτά είναι μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα, με λίγη προσοχή μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε χωρίς μεγάλο πρόβλημα. Η επίδρασή τους είναι πάντα προσωρινή .
Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την αντιμετώπισή τους, πολλές από τις οποίες μπορεί να αποβούν βλαβερές, να εντείνουν τα συμπτώματα, ή έστω να παράσχουν μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.
1. ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ.....

... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στο φεστιβάλ πολιτισμού του Ναυπλίου διένειμαν την τουρκική προπαγάνδα

Μοίρασαν ημερολόγιο που δείχνει τον Παρθενώνα με τούρκικη σημαία υπό το βλέμμα του Κεμάλ Ατατούρκ
Πάλι καλά που αντιδράσαμε και δεν ύψωσαν τούρκικες σημαίες
Το φεστιβάλ Ναυπλίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα ξεσήκωσε αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι διοργανωτές του έδειξαν από την αρχή τα φιλοτουρκικά σχέδιά τους με πρώτο και καλύτερο τον δήμαρχο Ναυπλιέων Παναγιώτη Αναγνωσταρά.
Στην αρχή επιχείρησαν να κλείσουν χορηγία από την τούρκικη πρεσβεία ενώ είχαν πρόθεση να υψώσουν τη σημαία της Τουρκίας στην πόλη του Ναυπλίου καθώς το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στους Τούρκους καλλιτέχνες.
Εκατοντάδες δημοσιογραφικά μέσα ξεσηκώθηκαν εναντίον τους και τελικά δεν είδαμε τη σημαία με την ημισέληνο να κυματίζει, όμως η ξεφτίλα συνεχίστηκε...

Γιατί η Τουρκία και το Ισραήλ δεν θα τα «ξαναβρούν»

Η κρίση-αν μπορεί να ονομαστεί κρίση-που έχει ξεσπάσει στις σχέσεις Συρίας και Τουρκίας, φουντώνει τα σενάρια περί επαναπροσέγγισης Ισραήλ και Τουρκίας και επιστροφής στο προηγούμενο status στη Μέση Ανατολή. Είναι όμως πραγματικά έτσι;

Η απάντηση είναι μονολεκτική: Όχι.

Αν παρακολουθήσουμε προσεκτικά όλες τις εξελίξεις, θα παρατηρήσουμε πως η Τουρκία δεν κάνει τίποτα περισσότερο από αυτό που επιτάσσει η στρατηγική της χάραξη. Επί του απλούστερου παίζει σε «δύο ταμπλό».
Ουσιαστικά οι κινήσεις στρατευμάτων των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων είναι μικρές και σε ρόλο αρωγής προσφύγων και δεν έχουν σε καμία περίπτωση εντολές εμπλοκής με τις αντίστοιχες συριακές....

Οι Ούγγροι δανείστηκαν απ’ την Κίνα..Ελεύθεροι από τα δεσμά του ΔΝΤ...

Αυτό που απαγορεύεται να πράξει, λόγω συγκεκριμένου όρου της δανειακής σύμβασης, η Ελλάδα πέτυχε η Ουγγαρία: Το Πεκίνο θα αγοράσει ουγγρικά κρατικά ομόλογα και θα δώσει στην Βουδαπέστη δάνειο ύψους 1 δις ευρώ.

Την ανακοίνωσε έκανε ο ευρισκόμενος σε επίσκεψη στην Ουγγαρία Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο, ο οποίος έδωσε κοινή συνέντευξη με τον Ούγγρο πρωθυπουργό...Βίκτορ Όρμπαν.

Το δάνειο θα δοθεί μέσω της Εθνικής Κινεζικής Τράπεζας Ανάπτυξης, με σκοπό την προώθηση κοινών σχεδίων, ενώ ο Ούγγρος πρωθυπουργός μίλησε για μια «νέα συμφωνία μεγάλης σημασίας».....

Η Ουγγαρία που έδιωξε με κλωτσιές το ΔΝΤ προχωρά τώρα σε κρατικοποιήσεις επιχειρήσεων!

H χώρα που έδιωξε κακήν κακώς το ΔΝΤ από το κεφάλι της, που αρνήθηκε να ξεπουληθεί στα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα, επανέρχεται δυναμικά.

Δείτε τι είπε ο πρωθυπουργός της χώρας Viktor Orban, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της ανάγκης να βρεθούν εκ νέου στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία υπό κρατικό έλεγχο.

Δηλαδή, να κρατικοποιήσει και πάλι επιχειρήσεις!

Αν αυτό μας κάνει εμάς εντύπωση και «πατάμε» πάνω σε διεθνή μοντέλα οικονομίας, μήπως θα πρέπει να δούμε και την άλλη πλευρά; Γιατί να κοιτάμε τις οικονομίες της Γερμανίας ή της Γαλλίας και να μην στρέψουμε το βλέμμα μας στο τι έκαναν άλλες χώρες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία τους δημιούργησαν οι διεθνείς κερδοσκόποι......

Ντροπή για την Ευρώπη ο εκβιασμός στους Έλληνες.

Είναι ντροπή για την Ευρώπη, είναι ντροπή για τους ευρωπαίους πολιτικούς να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν με την μη καταβολή της 5ης δόσης του δανείου των 110 δις ΕΥΡΩ.

Εκβιάζουν βέβαια εκεί που βρίσκουν και μπορούν. Εκβιάζουν τους ψοφοδεείς Έλληνες επαγγελματίες πολιτικούς, γιατί ο ίδιος ο ελληνικός λαός τους έχει κυριολεκτικά γραμμένους. Άλλωστε πολλούς από αυτούς τους πολέμησε στα ίσια και δεν φοβήθηκε την ισχύ των όπλων τους, θα φοβηθεί τώρα την... 
5η δόση τους;;

Γνωρίζουν οι ευρωπαίοι ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τον ατίθασο ελληνικό λαό. Αλλά όμως γνωρίζουν, ότι το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό μας σύστημα είναι του χεριού τους.....

FT: «Οι Έλληνες βουλευτές ίσως πρέπει να πουν όχι στο Μεσοπρόθεσμο»

Έντονα επικριτικός στους χειρισμούς της τρόικας όσον αφορά την Ελλάδα εμφανίζεται ο αρθογράφος των Financial Times Βόλφγκανγκ Μίνχαου, σε σημερινό του άρθρο, με τίτλο 
«Ίσως οι Έλληνες βουλευτές θα πρέπει να πουν όχι στο Μεσοπρόθεσμο».
Στο άρθρο του, ο κ. Μίνχαου επισημαίνει ότι παρότι η λιτότητα ήταν αναγκαία κατά την έναρξη εφαρμογής του Μνημονίου, στην παρούσα φάση, η έμφαση θα πρέπει να δοθεί στο αναπτυξιακό σκέλος.
Αναφερόμενος στην επικείμενη ψηφοφορία, ο αρθρογράφος των Financial Times παραδέχεται ότι μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα, πίστευε ακράδαντα ότι οι βουλευτές θα πρέπει να υπερψηφίσουν τοΜεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που αποτελούσε μονόδρομο τόσο για τη χώρα, όσο και για το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα....

Δικαιοσύνη Made in Greece!

"Υποβρύχια" ολική ατιμωρησία! - Έκλεισε η υπόθεση - "Αθώοι" όλοι!

Με μια κίνηση που οδηγεί στο κλείσιμο με συνοπτικές διαδικασίες της υπόθεσης του σκανδάλου της αγοράς των υποβρυχίων Type 214 από τις HDW/Ferrostaal και απαλλάσσει  όλους τους εμπλεκόμενους - όπως ακριβώς το είχε προβλέψει το defencenet.gr - τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, η γερμανική Δικαιοσύνη σφραγίζει οριστικά τον φάκελο του σκανδάλου με την επιβολή ενός απλού προστίμου 177 εκατ. ευρώ, αλλά σημασία έχει η αιτιολογία βάσει της οποίας οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση: "Δεν εντοπίστηκαν μίζες σε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς"!


Πρόκειται για μια εξέλιξη που οδηγεί μαθηματικά σε ατιμωρησία όλους τους Έλληνες και Γερμανούς απατεώνες, τους διαφθορείς και τους διεφθαρμένους και κλείνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που έκλεισε και η υπόθεση της Siemens. Κανείς δεν θα πάει φυλακή για τα κλεμμένα.
Όλα αυτά την ώρα που ένας ολόκληρος λαός στενάζει κάτω από την μπότα του Γερμανού οικονομικού κατακτητή και καλείται μια ολόκληρη γενιά Ελλήνων να αποδεχτεί την οικονομική καταστροφή της μέσω ενός οικονομικού προγράμματος που επιβάλει η Γερμανία!....

Ήρθε η ώρα σας !!!!!!!!!!!!!!!!

Ας μην πάμε ξυπόλητοι στα αγκάθια

 Όλοι οι Έλληνες πολίτες, ετοιμάζονται για κάποιας μορφής κινητοποίηση τις ημέρες ψήφισης του μεσοπρόθεσμου και του εφαρμοστικού.

Από την άλλη όμως,ετοιμάζονται και οι εχθροί μας. οι εκπρόσωποι του διεθνούς κεφαλαίου με τουςκυβερνώντες που έχουν ορίσει στην Ελλάδα.
Οι τελευταίοι μάλιστα, είναι πολύ πιο... οργανωμένοι, έχουν εκπονήσει σχέδιο για την αντιμετώπισή μας. Επίσης έχουν ήδη ετοιμάσει και εναλλακτικά, σε περίπτωση που το βασικό δεν τους βγαίνει.

Για αυτό είναι απόλυτη ανάγκη, να υπάρχει ένα σχέδιο να τους αντιμετωπίσει και ο λαός. Γνωρίζουμε την δυσκολία αυτού του εγχειρήματος.
Ο χρόνος, είναι ελάχιστος για να συμφωνήσουμε σε σχέδιο αντιμετώπισης των καταπιεστών μας. Παρόλα αυτά, όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, μερικά από τα παιχνίδια που θα μας παίξουν τα ντόπια και ξένα αφεντικά.....

Σύμβουλος της Γαλλικής Κυβέρνησης: «Η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα 575 δισ. ευρώ»

“Οι Γερμανοί χρωστούν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα από ότι οι Έλληνες στη Γερμανία. Και εν τέλει κατοικούν και οι δύο στο ίδιο οικοδόμημα. Αν καταρρεύσει, θα πέσουν όλοι”, ισχυρίζεται ο Ζακ Ντελπλά, γνωστός Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της γαλλικής κυβέρνησης.
“Η Γερμανία είναι αυτή που οφείλει στην Ελλάδα και όχι το αντίστροφο” αναφέρει ο Ζακ Ντελπλά, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Les Echos.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του δε, η Γερμανία οφείλει στην Ελλάδα τουλάχιστον 575 δισ ευρώ από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Γι αυτό, για ιστορικούς λόγους, αλλά και για την αποφυγή της εξάπλωσης της κρίσης ο ίδιος προτάσσει την έννοια της οικονομικής αλληλεγγύης.....

Ορεξάτοι


Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μοντέλο η Νορβηγία!

Ήρθε πια το πλήρωμα του χρό­νου. Αφού οι διεθνείς τοκο­γλύφοι έφεραν σε πλήρες αδι­έξοδο την ελληνική οικονομία και κοι­νωνία με τις πολιτικές του μνημονίου, ήρθε η ώρα να βάλουν χέρι στα αση­μικά του σπιτιού.
 

Πουλήστε
, αν θέλε­τε να γλυτώσετε, μας λένε φίλοι, σύμ­μαχοι και εταίροι. Πουλήστε ό,τι έχετε και δεν έχετε. Τη φιλοσοφία της τρό­ικας αποτύπωσε με εξαιρετική σαφή­νεια ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις 17.5:
«Δεν θα απέκλεια εντελώς μια μορ­φής αναδιάταξης (του χρέους), αλλά αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένη απά­ντηση. Πρώτα χρειαζόμαστε νέα μέ­τρα από την Ελλάδα για να φτάσει τους δημοσιονομικούς στόχους του 2011. Έπειτα πρέπει να έχουμε τη διαβεβαίωση ότι το πρόγραμμα των ιδιωτικοποιήσεων θα φτάσει σε έναν ικανοποιητικό για εμάς όγκο. Ύστερα θα δούμε αν χρειάζονται συμπληρω­ματικά μέτρα. Και μόνο τότε, αν εκ­πληρωθούν όλοι αυτοί οι όροι, μπο­ρούμε να συζητήσουμε θέμα αναδιά­ταξης. Δεν είναι αναδιάταξη ή τίποτα. Είναι μέτρα, μέτρα και μέτρα και μετά ίσως αναδιάταξη».....

Διάλογοι του πρωθυπουργού .... με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ !

Σοκ προκαλούν στην κοινή γνώμη οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του πρωθυπουργού με κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι οποίες βγήκαν χθες στη δημοσιότητα και αφορούν τις μυστικές διαβουλεύσεις που έγιναν παραμονές του ανασχηματισμού.

Οι συνομιλίες καταγράφηκαν από υπαλλήλους της ΕΥΠ που παρακολουθούσαν παράγοντες του ποδοσφαίρου για τα στημένα ματς αλλά δεν αντιλήφθηκαν ότι κατά λάθος υπέκλεπταν κυβερνητικές συνδιαλέξεις θεωρώντας ότι τα μέλη της κυβέρνησης που ακούγονταν ήταν μέλη του ίδιου κυκλώματος.

Πάντως, μέσα από τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους του πρωθυπουργού με εκπροσώπους του κομματικού μηχανισμού, διακρίνεται η αποφασιστικότητα του κ. Παπανδρέου να δώσει νέα πνοή στο κυβερνητικό έργο ανακατεύοντας την τράπουλα. Σε αυτό το βοήθησε και το ανακάτεμα των αυγών για τις τηγανίτες που έφτιαξε πρωινό αλλά και η μίνι ανακαίνιση του σαλονιού που έκανε με την Άντα στο Καστρί λίγες ημέρες νωρίτερα, αλλάζοντας θέση στα έπιπλα.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι που διέρρευσαν: .....

Τζάμπα μάγκες !....

Τζάμπα μάγκες αποκάλεσε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που εναντιώνονται στο μεσοπρόθεσμο, ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν το άφησε να πέσει κάτω...

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ την Κυριακή (26/6), ο κ.Καράογλου επιτέθηκε σφόδρα στο ΠΑΣΟΚ, αποκαλώντας τους πράσινους βουλευτές, εκτός από τζάμπα μάγκες, και για “γιαλαντζί αντάρτες”. 

Ο κ. Καράογλου αναφερόταν στους τρεις βουλευτές που δήλωσαν ότι θα καταψηφίσουν το μνημόνιο, δηλαδή τους, κ. Κουρμπλή, Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη....

Στο τέρμα του «μονόδρομου» ο τοίχος της χρεοκοπίας

Σε άλλη μια προπαγανδιστική εκστρατεία εξωραϊσμού του προφίλ της κυβέρνησης επιδόθηκε ο πρωθυπουργός από τις Βρυξέλλες, μιλώντας και πάλι για «πολύ σημαντικές αποφάσεις» που πέτυχε μετά από «δύσκολη, συνεχή και πολύμηνη διαπραγμάτευση» με τους Ευρωπαίους εταίρους.

Την ώρα που ο Economist μιλούσε για αναγκαίο «κούρεμα» του χρέους, την ώρα που τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια έκλειναν με πτώση λόγω της ελληνικής κρίσης και των ελληνικών αβεβαιοτήτων, την ώρα που δεν έχει απομείνει αναλυτής που να μην βλέπει κάποιου είδους χρεοκοπία, αυτό που προβαλλόταν για άλλη μια φορά ήταν η εξασφάλιση της πέμπτης δόσης.

Παράλληλα, η ελληνική κυβέρνηση πανηγυρίζει και για τον νέο δανεισμό, επιπλέον 110 δις ευρώ, ενώ η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου δεν αποτελεί πλέον απλή προϋπόθεση, αλλά μονόδρομο.....

Αγαπητέ Μήτσο !....


Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΖΩΝΤΑΝΑ απο το ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Προβοκάτσια Τσάμη βουλευτή στα Ελληνοαλβανικά σύνορα! Άλλη μια Εθνική υποχώρηση!

Επετράπη η είσοδος στην Ελλάδα, σε ακραίο εθνικιστή Τσάμη βουλευτή που διαδήλωνε στη σημερινή πορεία!

Χιλιάδες Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν σήμερα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα, στον σταθμό του Μαυρομάτη.

 Η διαδήλωση αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων των Τσάμηδων για την επέτειο της υποτιθέμενης "Γενοκτονίας" έναντι των Τσάμηδων από την Ελλάδα.....

Έρχεται "αφαίμαξη" εργαζομένων, ανέργων και συνταξιούχων με τα νέα μέτρα

Σκληρά μέτρα για τους εργαζόμενους περιλαμβάνει ο εφαρμοστικός νόμος του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής.

Στο δημόσιο περιορίζονται οι προσλήψεις των υπαλλήλων στην αναλογία 1 προς 5 ως προς τις αποχωρήσεις, ενώ για το 2011 η αναλογία αυξάνει στο 1 προς 10. 

Περιορίζονται επίσης κατά 50% οι δυνατότητες απασχόλησης συμβασιούχων ορισμένου χρόνουή συμβασιούχων έργου.

Περιορίζονται επίσης οι δυνατότητες πληρωμής υπερωριών αφού τίθεται ως όριο οι 20 ώρες μηνιαίως ανά δημόσιο υπάλληλο.....

Αύριο ψηφίζουμε στο Σύνταγμα: Διάλυση της Βουλής, Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση.


Όλα έτοιμα για το αυριανό Δημοψήφισμα στο Σύνταγμα. 
Η οργή μας, μετατρέπεται σε πολιτική πράξη. 
Αύριο, αποφασίζουμε για το τι Πατρίδα και τι Δημοκρατία θέλουμε. Όλοι αύριο στο Σύνταγμα.
Συμμαχία για την Ελλάδα

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΚΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ...

ΕΠΕΙΔΗ
Μας έχουν ζαλίσει οι δηµοσιογράφοι µε το ότι δεν παράγουµε τίποτα.

ΕΠΕΙΔΗ
Έχουν απαξιώσει οτιδήποτε κάνει αυτή η χώρα και οι άνθρωποί της.

ΕΠΕΙΔΗ
Μας παρουσιάζουν συνέχεια -και προσπαθούν να μας πείσουν- ότι είμαστε τεμπέληδες, διεφθαρμένοι, κλέφτες και βολεψάκηδες.

ΕΠΕΙΔΗ
Μας λένε -και προσπαθούν να μας πείσουν- ότι ζούμε με δανεικά.

Δείτε εδώ τις εξαγωγικές ''πρωτιές'' της χώρας μας...

«φόροι, φόροι, φόροι, θα πάρουμε τα όρη»

Φορολογική ανταρσία

Δεν είμαι από αυτούς που υιοθετούν τις απόψεις του ΚΚΕ, και κυρίως των ταλιμπάν τύπου Κανέλλη.
Δεν συμφωνώ με το κίνημα των «δεν πληρώνω» γιατί έτσι και πάλι πληρώνουν τα κορόϊδα.
Δεν συμφωνώ με το να μην επιβάλλονται φόροι γιατί έτσι δεν θα υπήρχε κράτος. Ακόμη κι αν αυτό το κράτος είναι η Ελλάδα που τους φόρους αντί να τους κάνει παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση, τους έχει για να πληρώνει αμαρτίες του παρελθόντος.
Ακόμη κι αν η φορολογία ήταν μέχρι τώρα άδικη, ακόμη κι αν όλοι βρίζουμε το κράτος γιατί δεν μπορεί να πατάξει τη φοροδιαφυγή, όλοι μας λέγαμε ότι αξίζουν οι θυσίες για την πατρίδα. Έστω κι αν τα λαμόγια τη γλιτώνουν.....

40% αύξηση στα συσσίτια,το 60% είναι Έλληνες πολίτες! Ο ρόλος Εκκλησίας και ΕΔ!

Μία νέα συγκλονιστική και δραματική πραγματικότητα αποκαλύπτουν τα στοιχεία έρευνας που έγιναν για την ΜΚΟ Αποστολή της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Η συμμετοχή στα συσσίτια της Αποστολής αυξήθηκαν τους τελευταίους μήνες κατά 40% με τους Έλληνες πια να είναι συντριπτικά περισσότεροι από τους μετανάστες! Επιπλέον αυξάνονται συνεχώς οι άνθρωποι ηλικίας από από 31 έως 50 ετών που ζητούν να πάρουν συσσίτιο από την Αποστολή,.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας που έγινε για λογαριασμό της Αποστολής στην Αθήνα, στα συσσίτια εμφανίζονται καθημερινά 5000 άνθρωποι από τους οποίους 2414 είναι οι άνδρες,2312 οι γυναίκες και 274 τα παιδιά!.....

Ιδιοκτήτες ΙΧ: τα συνήθη θύματα

Έκανες το λάθος να αγοράσεις αυτοκίνητο πάνω από 1.900 κυβικά; Την πάτησες. Ο Βενιζέλος καραδοκεί. Καθιερώνει έκτακτη εισφορά για τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού.
Θα πληρώσουν 5% επί της αντικειμενικής δαπάνης. Δηλαδή, ο κάτοχος αυτοκινήτου 2.000 κυβικών θα πληρώσει 440 ευρώ έκτακτη εισφορά.
Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσει την αύξηση 10% στα τέλη κυκλοφορίας του 2012, οπότε καλύτερα να το πάει για απόσυρση παρά να το κρατάει....

Δυναμικές κινητοποιήσεις, η απάντηση στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου

Εργαζόμενοι σε μέσα μαζικής μεταφοράς, στο χώρο της Υγείας, στον ΟΤΕ, ναυτεργάτες, υπάλληλοι των λιμανιών ανανκοίνωσαν την Παρασκευή πως θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, ενόψει της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος στη Βουλή, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει νέα μέτρα για εργαζόμενους, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες

Μέσα μαζικής μεταφοράς
Στις συγκοινωνίες, είναι σίγουρο ότι οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕκαι οι συρμοί του Προαστιακού θα ακινητοποιηθούν για 48 ώρες, καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στη 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την Τρίτη και την Τετάρτη οι δύο μεγάλες συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Σημειώνεται ότι λόγω της απεργίας αυτής το μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια από τη Δουκίσσης Πλακεντίας μέχρι το Αεροδρόμιο, καθώς η γραμμή ανήκει στον ΟΣΕ και έτσι δεν θα διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της......

Σκέτη τραγωδία


Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Δεν πάει άλλο ! ! Ας πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.....

Και δεύτερη "αρνητική ψήφος" στο Μεσοπρόθεσμο από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Μετά το βουλευτή Κοζάνης, Αλέκο Αθανασιάδη, το ΠΑΣΟΚ έρχεται αντιμέτωπο με ακόμα μία διαρροή, με το βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Θωμά Ρομπόπουλο, να ξεκαθαρίζει πως δεν προτίθεται να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που κατατίθεται στα κόμματα την Παρασκευή (24/06) και θα κατατεθεί στη Βουλή προς συζήτηση και ψήφιση, στις 27 Ιουνίου.


Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινή Γνώμη” του Βαγγέλη Στολάκη, ο κ. Ρομπόπουλος δήλωσε, ότι δεν μπορεί να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, όπου έθεσε θέμα δημοκρατικότητας και εθνικής ομοψυχίας.

“Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα ψηφίσω. Θα μιλήσω τη Δευτέρα στη Βουλή κα θα προσπαθήσω να πείσω ότι κάτι δεν πάει καλά
”, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ρομπόπουλος τόνισε ότι θέματα όπως η ψήφιση τουΜεσοπρόθεσμου ....

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΑ 8:30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!


ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ!

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝΕΡΓΩΝ, ΕΡΓΑΤΩΝ, ΑΓΡΟΤΩΝ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΝΕΩΝ , ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ,ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ!

ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ :ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με βάρκα την χρεοκοπία

Το τέλος της ειδυλλιακής μεταβατικής περιόδου του ανασχηματισμού γράφτηκε χθες, με τον κ. Βενιζέλο να σερβίρει ξαναζεσταμένη - και μάλιστα σε σημείο... βρασμού - τη σούπα μέτρων που «καταδικάστηκαν» δια της αναδόμησης των πρώην τσάρου Γ. Παπακωνσταντίνου.

Έτσι, με ένα νέο γύρο εσωκομματικών αντιπαραθέσεων στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, έναν ακόμη γύρο αναμορφωμένων προς το χειρότερο μέτρων και με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να επικυρώνει σήμερα όλες τις αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα, αλλά και με δηλώσεις ξένων αξιωματούχων που αμφιβάλλουν για το νέο πακέτο διάσωσης, οδεύουμε ολοταχώς προς την επόμενη «καυτή» εβδομάδα με την μοιραία καταληκτική ημερομηνία της 30ής Ιουνίου.....

«Χρήσιμοι ηλίθιοι»

Διαβάζοντας χθες τα νέα μέτρα , τα τόσο ευφραδώς ανακοινωθέντα, θυμήθηκα την περίφημη φράση του Λένιν: «Χρήσιμοι ηλίθιοι».
Πρόκειται για μια φράση που δείχνει πόσο υποτακτικοί είναι στις ορέξεις του ΔΝΤ και των ισχυρών της Ευρωζώνης.
Μου θύμισε επίσης ότι τρία είναι τα Α που τους χαρακτηρίζουν: Ανίκανοι, Ανόητοι, Ανάλγητοι.
Κι όλα αυτά πάνε μαζί. Διότι ποιος έξυπνος θα αποφάσιζε τέτοια μέτρα; Ποιος ευαίσθητος για τον κόπο και τις θυσίες του κόσμου θα αποφάσιζε να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της χώρας; Και ποιος ικανός θα είχε φέρει την Ελλάδα σ’ αυτό το κατάντημα.....

Ελεύθερη πτώση


Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Βενιζέλος όπως Παπακωνσταντίνου

Όπως είχαμε προαναγγείλει, σα να μην πέρασε μια μέρα, ο Βενιζέλος ντύθηκε Παπακωνσταντίνου με… χορηγία τρόικας και ανακοίνωσε πολύ σκληρά φορολογικά μέτρα.
Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι σε κάθε ανακοίνωση μέτρου έλεγε ταυτόχρονα: “Όμως, δε φτάνει κι αυτό, πρέπει να...” και συνέχιζε με ένα ακόμη χτύπημα κατά των εισοδημάτων. Άφησε δε ανοικτό το ενδεχόμενο να ληφθούν κι άλλα μέτρα αφού η διαπραγμάτευση με την τρόικα συνεχίζεται και ίσως αύριο έχουμε και νέες ψυχρολουσίες.
Ο νέος τσάρος, με ευφράδεια λόγου, στην αρχή μας “φλόμωσε” σε όμορφα λόγια για να ξεχάσουμε τα όσα θα ακολουθήσουν. Μίλησε για αξιοπιστία της Ελλάδας, για δύσκολες στιγμές, για αλλαγή του φορολογικού συστήματος και άλλα πολλά προκειμένου όπως είπε να ελαφρυνθούν εκείνες οι κοινωνικές ομάδες που έχουν πληρώσει περισσότερα και έχουν στις πλάτες τους το κύριο βάρος των μέτρων. Μέχρι τότε όμως θα γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι απλά θα πίνουν στην υγεία των κορόιδων αφού η φοροδιαφυγή θα ζει και θα βασιλεύει.....