Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Η εκδίκηση του Πολίτη: Πρέπει να κλέβουμε το ληστρικό κράτος όπως κι όπου μπορούμε....

Η συλλογιστική που περιγράφω στον τίτλο δεν θέλει και μεγάλη ευφυΐα για να την καταλάβεις.
Ξεκινάμε από τα κίνητρα τα οποία ταυτόχρονα είναι πλέον και αδιαμφισβήτητες αλήθειες.

1. Οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες και οι πλούσιοι μας κλέβουν εδώ και δεκαετίες.....
Οι πολιτικοί με νομοσχέδια εκτρώματα που φρόντιζαν τους πλούσιους χορηγούς τους και τις τράπεζες. Οι τραπεζίτες ως σύγχρονοι τοκογλύφοι με απάνθρωπα δάνεια και ληστρικούς τόκους που ακόμα και σήμερα, εν μέσω κρίσης, συνεχίζουν να εισπράττουν. Και οι πλούσιοι οι οποίοι με ψεύτικες φορολογικές δηλώσεις (με μικρότερα ποσά κι από μισθωτούς!!!).....
και μίζες έφτιαξαν τεράστιες περιουσίες, βίλες, πισίνες και κότερα......

2. Τα ασφαλιστικά ταμεία "έφαγαν" τα...
.λεφτά των ασφαλισμένων στο Χρηματιστήριο με κρατικές εντολές........

3. Ολα τα μέτρα που πήρε η σημερινή κυβέρνηση πλήττουν τους φτωχούς και μικρομεσαίους Ελληνες δηλαδή εμάς......λες και ευθυνόμαστε για την κρίση. (μείωση αποδοχών, αύξηση ορίου απολύσεων, αύξηση ΦΠΑ, αύξηση τιμών καυσίμων, μείωση ποσών αποζημιώσεων απολύσεων, μείωση ποσού συντάξεων, αύξηση ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων κλπ)

Ενα από τα μέτρα που ακούμε πολύ τις τελευταίες μέρες είναι και η κατάργηση των τελών κυκλοφορίας και η ενσωμάτωση τους (και καλά) στην τιμή της βενζίνης η οποία με κάτι άλλους ειδικούς φόρους θα φτάσει 2 ευρώ!!!!!!
Δηλαδή με λίγα λόγια εμείς οι Ελληνες με τους ελληνικούς μειωμένους μισθούς μας και εν μέσω κρίσης θα πληρώνουμε την βενζίνη 2 ευρώ το λίτρο και οι Ολλανδοί για παράδειγμα με τους Ολλανδικούς μισθούς χωρίς κρίση θα πληρώνουν την βενζίνη 1,5 ευρώ το λίτρο.....(κι αλήθεια τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει ο Ολλανδός;)

3. Ολα τα μέτρα μπορούσαν να αποφευχθούν αλλά η κυβέρνηση τα είχε προαποφασίσει.
Ηθελε πάσει θυσία να οδηγηθούμε εδώ που είμαστε (στην θανάσιμη αγκαλιά ΕΚΤ και ΔΝΤ και στην μειωμένη εθνική κυριαρχία!!!!).

4. Οι τιμωρίες και οι ποινές που θα επιβληθούν, Αν επιβληθούν, θα αφορούν 5-6 πολιτικούς, κανέναν τραπεζίτη και ελάχιστους πλούσιους......

5. Η κυβέρνηση λοιπόν με πρόσχημα την κρίση, κλέβει το βιός μας, κλέβει τις εισφορές μας που χρόνια τώρα μαζεύουμε με αίμα, ώστε κι εμείς κάποια μέρα να βγούμε σε σύνταξη, κλέβει το φαγητό των παιδιών μας, μας εκβιάζει καθημερινά ότι θα χάσουμε και τις πενιχρές μας αποταμιεύσεις (γιατί έτσι κι αλλιώς μόνο οι δικές μας τους έμειναν, οι πλούσιοι τα έχουν βγάλει προ πολλού στο εξωτερικό)

Αρα δεν μας μένει άλλος τρόπος αντίδρασης πριν το πραξικόπημα και τις αγχόνες και εφόσον δεν έχουμε και όπλα.....παρά να τους κλέβουμε και να τους πληρώνουμε με το ίδιο νόμισμα.

Ετσι λοιπόν σημειώστε:
1. Μόλις φτάσετε στο όριο των αποδείξεων ώστε να εξασφαλίσετε το αφορολόγητο, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ζητάτε αποδείξεις. Θα κερδίσετε καλύτερες τιμές και θα χάσει το ανθελληνικό ληστρικό κράτος τον (κεφαλικό φόρο) ΦΠΑ. Ετσι μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα.

2. Προσπαθήστε να αποφεύγετε τους δρόμους με διόδια Αττική οδός, Εθνικές οδοί κλπ
Αλλά κι αν περνάτε ΜΗΝ πληρώνετε. Δεν μπορούν να σας απαγορέυσουν την διέλευση και η αστυνομία αν κληθεί, μπορεί μόνο να καταγράψει το γεγονός. Κανείς από όσους δεν πληρώνουν δεν έχει δεχθεί μέχρι σήμερα μήνυση από τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα διόδια....

3. Μετακινηθείτε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς δωρεάν, όσοι μπορείτε να έχετε μαζί σας το πρόστιμο. Μέχρι να σας πιάσουν...θα κερδίσετε σίγουρα. Αν πάλι θέλετε να βγάζετε εισιτήριο να το δίνετε πάντα και σε κάποιον άλλο επιβάτη μετά από εσάς. Μην ακούτε που σας απειλούν ότι το εισιτήριο είναι ατομικό και απαγορεύεται να το δίνετε σε άλλο πρόσωπο. Είναι ψέμα εκφοβισμού. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίνος είναι το εισιτήριο αφού δεν αναγράφεται σε αυτό ονοματεπώνυμο......

4. Προσπαθήστε να αποκρύψετε ότι είναι δυνατόν από τα εισοδήματά σας στην εφορία. Φτιάξτε την φορολογική σας δήλωση όπως την φτιάχνουν χρόνια τώρα οι πλούσιοι.
Ανοίξτε κωδικούς στο TAXISNET και στείλτε την ηλεκτρονικά. Έτσι μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε αρκεί να ελέγξετε (σε κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης φόρου) και να μην σας βγει επιστροφή περισσότερη από 500 ευρώ για να μην προκαλέσετε κανέναν έλεγχο.
Να ξέρετε ότι ακόμα κι αν σας πιάσουν σε ενδεχόμενο έλεγχο, μόλις δηλώσετε ότι επιθυμείτε να πληρώσετε ότι πρόστιμο ή χρέος σας αναλογεί, θα δείτε τον εφοριακό να χαμογελά και να σας κάνει τεράστιες εκπτώσεις φόρου κι ευκολίες. Να ξέρετε λοιπόν ότι όποιος πληρώνει πάντα τον νόμιμο φόρο στην εφορία είναι κορόιδο και χάνει χρήματα χωρίς λόγο.

5. Όσοι έχετε καταναλωτικά δάνεια σπάστε τους τα νεύρα. Να πληρώνετε την δόση μόνο μετά από τηλεφώνημα της τράπεζας.....Θα βγείτε κερδισμένοι στο τέλος μπορεί να σας φωνάξουν και να σας μειώσουν και την δόση.....Να ξέρετε ότι όσοι πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους είναι κορόιδα και ποτέ καμιά τράπεζα δεν τους αντάμειψε....

Ζούμε την πιο μεγάλη ληστεία του κράτους απέναντι στον πολίτη των τελευταίων 50 ετών!!!!
Με πρόσχημα την οικονομική κρίση καταπατούνται εργασιακά δικαιώματα δεκαετιών, ασφαλιστικά δικαιώματα που είχαν ακόμα και οι παπούδες μας, ατομικά δικαιώματα που απολαμβάνουν ακόμα και τριτοκοσμικές χώρες.
Το Σύνταγμα της Ελλάδος έχει καταληθεί και ψηφίζονται συνεχώς παράνομα νομοσχέδια που κάτω από νόμιμες πολιτικές συνθήκες θα απαιτούσαν δημοψηφίσματα και λαϊκή ετυμηγορία.
Δίνουν ιθαγένεια και ψήφο στους λαθρομετανάστες. Διαλύουν τον στρατό της χώρας. Αφελληνίζουν την μόρφωση των παιδιών μας. Υπονομεύουν την ασφάλεια της πατρίδας μας. Αδειάζουν εν ψυχρώ τις τσέπες μας.

Ηρθε ο καιρός να ξυπνήσουμε.......


koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: