Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ...!!!!

Διαβάστε και αισθανθείτε αηδία, δέος, μα πάνω απ' όλα φόβο για τις μεθοδεύσεις στις επερχόμενες εκλογές.
Σε συνέχεια της με Α.Π.: 6/24592/7.5.2010 εγκυκλίου μας και αναφορικά με την προσκόμιση βεβαίωσης, η οποία πιστοποιεί την συνεχή πενταετή νόμιμη διαμονή στη χώρα των ομογενών από λοιπές χώρες (ΚΕΦ. Η΄ του παραρτήματος ενότητα 1η) σας ενημερώνουμε τα εξής:.....
Όπως μας πληροφόρησε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό του, όσοι από τους ομογενείς από τις λοιπές χώρες εμφαίνονται στο πληροφοριακό σύστημα πληρούν την προϋπόθεση της συνεχούς πενταετούς νόμιμης διαμονής στη χώρα. Συνεπώς εκλείπει η ανάγκη για την προσκόμιση της εν λόγω ατομικώς εκδοθείσας βεβαίωσης, καθ’ ότι η σχετική βεβαίωση της Αστυνομικής Αρχής ενσωματούται στον κατάλογο όσων πληρούν τη σχετική προϋπόθεση που μας έχει αρμοδίως διαθέσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω καθώς και σχετικό αίτημα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αποσκοπώντας δε στην απλοποίηση της διαδικασίας εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους της κατηγορίας των λοιπών ομογενών (των ομογενών δηλαδή που κατέχουν τίτλο διαμονής από την Ελληνική Αστυνομία άλλο από το ειδικό δελτίο ταυτότητας), θεωρούμε ορθό να μην απαιτείται η προσκόμιση στις υπηρεσίες σας της σχετικής βεβαίωσης.
filotimia

Δεν υπάρχουν σχόλια: